24Ιούλιος2024

Greek English French German Spanish Turkish

Eco Kerkinitis

ecokerkinitis

ecokerkinitis

Σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ του συλλόγου μας, στη συνεδρίαση της 16ης Ιανουαρίου 2024, αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα άρθρα 17, 18, 19 και 20 του καταστατικού μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου ώρα 11.00΄ και σε περίπτωση μη απαρτίας την επόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου την ίδια ώρα, στο δημοτικό σχολείο Πεθελινού, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1.  Ενημέρωση (κωπηλατικό κέντρο, διοργάνωση διασυλλογικών αγώνων κωπηλασίας, μουσική εκδήλωση καλοκαιριού κ.τ.λ.).
  2.  Έγκριση της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων και του ετήσιου διαχειριστικού απολογισμού και ισολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Έγκριση της ετήσιας έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος 

Σταματούλης Σουλαρίκας

Η Γραμματέας

Αικατερίνη Νίκου

                                                                                        ΠΡΟΣ 

                                                                              Μ.Μ.Ε  Ν.ΣΕΡΡΩΝ

 

       Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Κωπηλατοδρόμιο της λίμνης Πεθελινού αγώνες κωπηλασίας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ».

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν, ο σύλλογός μας με την Κοινωφελή Επιχειρηση Δήμου Εμμ.Παππά υπό την αιγίδα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, αρχάριοι και πρωταθλητές από 9 σωματεία της χώρας, που μαζί με τους συνοδούς και τους γονείς παρεβρέθηκαν στον τόπο μας. Συνολικά 111 αθλητές από τα Γιαννιτσά, την Κοζάνη, την Θεσσαλονίκη, τη Λήμνο και την Κατερίνη, έλαβαν μέρος σε 10 διαφορετικά αγωνίσματα.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τη μοναδική πλωτή συναυλία με τους Κώστα Λειβαδά, Ανδριάνα  Μπάμπαλη και Κώστα Καββαδίαπου πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, στο κωπηλατοδρόμιο της λίμνης Πεθελινού.

 

https://www.ertnews.gr/video/serres-ploti-synaylia-sta-nera-tis-limnis-pethelinou-ypo-to-fos-tis-mple-panselinou/

Σελίδα 1 από 18