07Δεκέμβριος2023

Greek English French German Spanish Turkish

Eco Kerkinitis

                                                                                        ΠΡΟΣ 

                                                                              Μ.Μ.Ε  Ν.ΣΕΡΡΩΝ

 

       Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Κωπηλατοδρόμιο της λίμνης Πεθελινού αγώνες κωπηλασίας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ».

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν, ο σύλλογός μας με την Κοινωφελή Επιχειρηση Δήμου Εμμ.Παππά υπό την αιγίδα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, αρχάριοι και πρωταθλητές από 9 σωματεία της χώρας, που μαζί με τους συνοδούς και τους γονείς παρεβρέθηκαν στον τόπο μας. Συνολικά 111 αθλητές από τα Γιαννιτσά, την Κοζάνη, την Θεσσαλονίκη, τη Λήμνο και την Κατερίνη, έλαβαν μέρος σε 10 διαφορετικά αγωνίσματα.

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2023 00:00

ΠΛΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Γράφτηκε από

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τη μοναδική πλωτή συναυλία με τους Κώστα Λειβαδά, Ανδριάνα  Μπάμπαλη και Κώστα Καββαδίαπου πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, στο κωπηλατοδρόμιο της λίμνης Πεθελινού.

 

https://www.ertnews.gr/video/serres-ploti-synaylia-sta-nera-tis-limnis-pethelinou-ypo-to-fos-tis-mple-panselinou/

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς  στην Μιμίκα Τόσιου και στον Καθημερινό Παρατηρητή, στην οποία μίλησε για την συναυλία  στον Πεθελινό, την «Περιοδεία εντός» , τα live και την κατάσταση της μουσικής στην μετα εγκλεισμού εποχή αλλά και για την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας.

 

https://www.serresparatiritis.gr/sunenteuksi-kwsta-leivada-to-tragoudi-einai-mia-sigouri-dunami-kai-puksida-pou-o-rolos-tou-einai-na-rwtaei-kai-na-empneuei/articles/38/28319/

ΠΡΟΣ

Μ.Μ.Ε. Ν.ΣΕΡΡΩΝ

 

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στη Μύρινα της Λήμνου πραγματοποιήθηκαν οι 17οι Αιγαιοπελαγίτικοι Διασυλλογικοί αγώνες Κωπηλασίας υπό τη διοργάνωση του Ν.Ο. Λήμνου στους οποίους συμμετείχε και ο Σύλλογός μας με είκοσι τέσσερεις (24) αθλητές και αθλήτριες με 17 πληρώματα.

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2023 00:00

15η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, Β' Φάση, Βόλβη 2023

Γράφτηκε από

15 αθλήτριες και αθλητές μας συμμετείχαν συνολικά σ' αυτή τη διοργάνωση σε 4 αγωνίσματα.

Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2023 00:00

ΠΛΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Γράφτηκε από

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου ώρα 8:30' το βράδυ, στο ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ της λίμνης Πεθελινού, ο Κώστας Λειβαδάς, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Καββαδίας,

Σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, τα μέλη που βρίσκονται εκτός νομού Σερρών, μπορούν να ψηφίζουν με email.

Σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2, του Καταστατικού του Συλλόγου μας, δημοσιεύουμε ΚΑΤΑΛΟΓΟ των ΜΕΛΩΝ του Συλλόγου που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου ώρα 11.00΄, στο Καφέ Ουζερί «Η ΠΛΑΤΕΙΑ»Πεθελινού, με θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ του συλλόγου μας, στη συνεδρίαση της 17ης Μαΐου 2023, αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα άρθρα 16, 17, 18, 19 και 20 του καταστατικού μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου ώρα 11.00΄ και σε περίπτωση μη απαρτίας την επόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου την ίδια ώρα, στο Καφέ Ουζερί «Η ΠΛΑΤΕΙΑ» Πεθελινού, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σελίδα 1 από 11