02Ιούλιος2022

Greek English French German Spanish Turkish

Eco Kerkinitis

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, στη λίμνη Μικρή Βόλβη, του Νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν διεθνείς αγώνες κωπηλασίας, στους οποίους συμμετείχε και ο Όμιλός μας με δέκα αθλητές του.  Ειδικότερα οι αθλητές μας διακρίθηκαν και κατέκτησαν την:

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, σας καλεί στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου ώρα 11.00’, στον υπαίθριο χώρο του αναψυκτηρίου Πεθελινού, με θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Στους αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε την Κυριακή 10 Απριλίου ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, ο Όμιλός μας συμμετείχε με 8 αθλητές σε έξι αγωνίσματα. Οι θέσεις που κατέλαβαν είναι οι ακόλουθες:

 Σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ του συλλόγου μας, στη συνεδρίαση της  6ης Ιουνίου 2020, αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα άρθρα 17, 18, 19 και 20 του καταστατικού μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου ώρα 11.00΄ και σε περίπτωση μη απαρτίας την επόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου την ίδια ώρα, στον υπαίθριο χώρο του αναψυκτηρίου Πεθελινού, με θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας διοργάνωσε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός σύλλογος Πεθελινού «Κερκινίτις».

Δειτε το εντυπωσιακό Βίντεο από τους Αγώνες κωπηλασίας στον Πεθελινό Σερρών.

Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας διοργανώνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός σύλλογος Πεθελινού «Κερκινίτις».

Στην κωπηλατική «Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου 2018» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης για 26η φορά πήραν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας.

Η φετινή διοργάνωση η οποία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Γεωργίου Μελίδη, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, διεξήχθη την Κυριακή 7/10/2018 και πήραν μέρος 14 όμιλοι με περισσότερα από 140 πληρώματα.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 4 πληρώματα τα οποία κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Η Πασχαλίνα Κιοσσέ συμμετείχε στο μεικτό πλήρωμα της οκτακώπου με πηδαλιούχο γυναικών και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο

Οι Σταύρος Κωνσταντινίδης και Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης στο διπλό σκιφ εφήβων τερμάτισαν 3η στην σειρά τους και κατέλαβαν την 4η θέση στην τελική κατάταξη με χρόνο 3:33:68

Η Πασχαλίνα Κιοσσέ στο σκιφ Νεανίδων τερμάτισε 4η στην σειρά της και κατέλαβε την 7η θέση στην τελική κατάταξη με χρόνο 4:39:57

Οι Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης και Σωτήρης Αναστασιάδης στο διπλό σκιφ Ανδρών κατέλαβαν την 3η θέση στην σειρά τους και την 9η στην τελική κατάταξη με χρόνο 3:40:52.,

Και ο Φίλιππος Μικρογεωργίου στο σκιφ παίδων κατέλαβε την 4η θέση στην σειρά του και την 11η στην τελική κατάταξη με χρόνο 4:31:25

Την αποστολή συνόδευε ο Προπονητής του Συλλόγου Βασίλης Τσεσμελής

φωτογραφίες από την ρεγκάτα θα βρείτε στην σελίδα μας στο facebook: KerkinitisRowing

Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 00:00

Τέσσερα μετάλλια για τους Σερραίους κωπηλάτες

Γράφτηκε από

Τρία αργυρά και ένα χάλκινο είναι η συγκομιδή μεταλλίων για τους κωπηλάτες του Συλλόγου μας, στους αγώνες που διοργάνωσε ο Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, το Σάββατο 29/10/2018 στην Θεσσαλονίκη εις μνήμη του Πλωτάρχου Αντωνίου Δανιόλου Π.Ν.

Τα πληρώματα που αγωνίστηκαν:

Λίνα Κιοσσέ, Κατερίνα Γκιοργκίνη δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων.

Στάυρος Κωνσταντινίδης, Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης, Σωτήρης Αναστασιάδης, Φίλιππος Μικρογεωργίου, δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ εφήβων

Φίλιππος Μικρογεωργίου, Σταύρος Κωνσταντινίδης, δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων

Λίνα Κιοσσέ, τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ Νεανίδων

Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης, τέταρτη θέση στο σκιφ εφήβων

Την αποστολή συνόδευσε ο Προπονητής Βασίλης Τσεσμελής.

Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 00:00

Τέσσερα Μετάλλια στο "Κύπελλο Διεθνούς Εκθέσεως"

Γράφτηκε από

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του συλλόγου μας στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9/9/2018.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος όλων των αθλητών ήταν ο καιρός. Ο κυματισμός δεν επέτρεψε τους αθλητές να αγωνιστούν στο νερό έτσι αγωνίστηκαν στα εργόμετρα.
Όλα τα πληρώματα του Συλλόγου μας κατέκτησαν μετάλλια 
Συγκεκριμένα:
Ο Μενέλαος Γκιοργκίνης κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ εφήβων
Η Πασχαλίνα Κιοσσέ την κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ Νεανίδων.
Οι Φίλιππος Μικρογεωργίου και Στάυρος Κωνσταντινίδης κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων.
και η Πασχαλίνα Κιοσσέ και Κατερίνα Γκιοργκίνη κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων.
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του Συλλόγου μας Βασίλης Τσεσμελής.

Στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας ταξίδεψαν οι αθλητές του συλλόγου μας και έλαβαν μέρος σε διεθνείς κωπηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου διεξήχθη η Διεθνής κωπηλατική Ρεγκάτα Τράκια στην οποία έλαβαν μέρος πέντε πληρώματα του συλλόγου μας.

Η Λίνα Κιοσσέ συμμετείχε στο Σκιφ Κορασίδων στο οποίο έλαβε την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο και στο σκιφ νεανίδων στο οποίο έλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οι Μενέλαος Γκιοργκίνης και Σταύρος Κωνσταντινίδης κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου των εφήβων.

Οι Σταύρος Κωνσταντινίδης και Φίλιππος Μικρογεωργίου κατέλαβαν την 4η θέση στο διπλό σκιφ παίδων.

Και η Τζένη Ελέζι και Κατερίνα Γκιοργκίνη την κατέλαβαν την 7η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων.

Στη Διεθνή ρεγκάτα Τσερπόκωφ που διεξήχθη την Κυριακή 3 Ιουνίου έλαβαν μέρος πέντε πληρώματα, και οι αθλητές μας κατέκτησαν τρία μετάλλια.

Ο Μενέλαος Γκιοργκίνης κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο σκιφ εφήβων

Οι Μενέλαος Γκιοργκίνης και Σταύρος Κωνσταντινίδης κατέκτησαν την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων

Οι Σταύρος Κωνσταντινίδης και Φίλιππος Μικρογεωργίου κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων.

Η Λίνα Κιοσσέ στο σκιφ Κορασίδων κατέλαβε την τέταρτη θέση

Και οι Λίνα Κιοσσέ και Τζένη Ελέζι την 6η Θέση στο διπλό σκιφ Νεανίδων.

Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής Βασίλης Τσεσμελής ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του, καθώς συνεχίζεται η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων.

Φωτογραφικό υλικό απο τους αγώνες στην Φιλιππούπολη θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook: www. facebook.com/KerkinitisRowing

Σελίδα 1 από 9