14Νοέμβριος2018

Greek English French German Spanish Turkish

Eco Kerkinitis

26 Απρ 2009
Γράφτηκε από 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Το Σάββατο 25 Απριλίου το προεδρείο του συλλόγου μας παραβρέθηκε στη σύσκεψη, που έγινε στη Νομαρχία,  κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, παρουσία και βουλευτών της Ν.Δ του νομού μας.

Σκοπός μας ήταν, μετά την ενημέρωση που έγινε από τον κ. Νομάρχη για το έργο του κωπηλατικού κέντρου Πεθελινού, να πληροφορήσουμε τον κ. Ιωαννίδη για τα πλεονεκτήματα και την καταλληλότητα της λίμνης μας, αφού, χωρίς παρεμβάσεις στο στίβο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για κωπηλασία.

Τονίσαμε ότι η υλοποίηση του έργου θα έχει  αθλητική και αναπτυξιακή συνεισφορά   στην ευρύτερη περιοχή και σε ολόκληρο το Νομό Σερρών.  

Ο έφορος κωπηλασίας του συλλόγου μας κ. Βράμπας, επισήμανε την αναγκαιότητα προμήθειας  εξοπλισμού (σκαφών και εργομέτρων) για την ομάδα κωπηλασίας που δημιουργούμε.

Υπογραμμίσαμε ότι η Ομοσπονδία κωπηλασίας, δια του προέδρου της κ. Γιάννη Καρρά, μας συμβουλεύει, μας καθοδηγεί  και από την πρώτη στιγμή συμπαραστέκεται στην προσπάθειά μας.

Ο κ. Ιωαννίδης παρέλαβε ενημερωτικό φάκελο που του επιδώσαμε και τόσο κατά τη σύσκεψη όσο και κατά τη συνέντευξη τύπου που ακλούθησε, υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει τη Νομαρχία μας για την εκτέλεση του έργου του κωπηλατικού κέντρου.

Ευχαριστούμε και δημόσια τον κ. Νομάρχη που έκανε αμέσως δεκτό το αίτημά μας να παρευρεθούμε στη συνάντηση.

                                                                                                  Το   Δ.Σ